Now Reading
Kenapa Panggung Wayang Mesti Berada di Tingkat Atas Sekali?

Kenapa Panggung Wayang Mesti Berada di Tingkat Atas Sekali?

Sekurang-kurang sekali sebulan pasti kita akan menonton wayang, terutama bagi mereka yang suka sangat menonton filem di panggung. Tapi korang perasan tak yang kebanyakkan panggung wayang semua berada di tingkat atas pusat membeli belah ?

Kenapa macam tu eh ?

Panggung wayang berada di dalam mall dan di tingkat atas sekali dan kita harus melalui setiap floor untuk pergi ke panggung wayang. Bila dah pergi mall tak sah pula tak masuk beberapa kedai dan secara tak sengaja terbeli pula barang.

Sementara tunggu movie start pun kita akan killing time jalan-jalan kan ? Haa, itulah tujuan utama kenapa panggung wayang diletakkan di tingkat atas sekali.

Sumber: m.dailyhunt 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2021 BuzzKini. All Rights Reserved.