Now Reading
Bosan Asyik Lepak Kedai Mamak Je? Ini 10 Tempat Menarik Untuk Lepak Di Lembah Kelang

Bosan Asyik Lepak Kedai Mamak Je? Ini 10 Tempat Menarik Untuk Lepak Di Lembah Kelang

Bila nak ‘hangout’, mesti member selalu tanya “nak lepak mana” kan? Bila dah tak ada tempat nak lepak, mesti kedai mamak juga korang pilih.

Terdapat satu postingan dari laman twitter Iskandar Ariffin, dia berkongsi 10 tempat lepak area KL yang best selain kedai favourite korang, kedai mamak. Pastikan korang scroll sampai habis, confirm korang suka tempat ni.

Aquaria KLCC

Lokasi: Kuala Lumpur Convention Centre, Jalan Pinang, Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Waktu operasi: 10.00 pagi – 7.00 malam

Laser Battle

Lokasi: 07-90A, Level 7, Central Zone, Berjaya Times Square, No 1 Jalan Imbi 55100 Kuala Lumpur.

Waktu operasi: 10.00 pagi – 10.00 malam

Superpark Malaysia

Lokasi: Unit 4-1, Level 4 Avenue K Shopping Mall, 156, Jalan Ampang 50450 Kuala Lumpur.

Waktu operasi: 11.00 pagi – 7.30 malam

Sunway Lagoon

Lokasi: 3, Jalan PSJ 11/11, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor

Waktu operasi: 10.00 pagi – 6.00 petang (Isnin – Rabu)

Hauntu KL

Lokasi: 2-9, Level 2, The LINC KL, 360 Jalan Tun Razak, Pudu, 50450 Kuala Lumpur

Waktu operasi: 2.00 petang – 11.00 malam (Isnin-Jumaat)

11.00 pagi – 11 malam (Sabtu & Ahad)

Berdekatan dengan LRT Station: Ampang Park LRT Station

District 21

Lokasi: AT 6, IOI City Mall, IOI Resort City, 62502 Putrajaya

Waktu operasi: 12.00 tengah hari – 8.00 malam

Stars Archery

Lokasi: 32-1, Jalan Mivo 1, Taman Perindustrian Desa Aman, Kepong 52100 Kuala Lumpur

Waktu operasi: 10.00 pagi – 10.00 malam

Breakout

Lokasi:

Cawangan NU Sentral: L4 – 09A, Level 4, Nu Sentral, 201, Jalan Tun Sambathan, 50470, Kuala Lumpur

Cawangan Avenue K: Avenue K Shopping Mall (LRT KLCC Station) L2-16 (Level 2), 156, Jalan Ampang, 50450, Kuala Lumpur

Waktu operasi: 10.00 pagi – 10.00 malam (Isnin – Ahad)

Blastacars Malaysia

Lokasi: Sungei Wang Plaza (5th Floor), Kuala Lumpur

Waktu operasi: 10.00 pagi – 12.00 tengah hari

Escape Room

Foto : Vulcanpost

Lokasi: Berjaya Times Square Shopping Mall, 07-96, 7th Floor, Entertainment Podium, No.1, Jalan Imbi, Kuala Lumpur 55100

Waktu operasi: 10.00 pagi –  10.00 malam (Isnin – Ahad)

Lepas ni korang tak perlu risau dah nak lepak mana, ajak terus member tempat-tempat ni, confirm korang akan enjoy moments yang best dengan member. Kalau ada tempat menarik lagi yang korang tahu, boleh share pada kami.

© 2020 BuzzKini. All Rights Reserved.