Now Reading
Bagimana Rupa Artis Lelaki Hollywood Jika Mereka Seorang Wanita

Bagimana Rupa Artis Lelaki Hollywood Jika Mereka Seorang Wanita

Pernah tak korang terfikir apa jadi kalau artis lelaki Hollywood yang handsome dan macho dibuah wajahnya wanita? Sebuah blog BrightSide telah menggunakan aplikasi FaceApp’s Gender untuk melihat perubahan yang berlaku pada wajah artis lelaki yang kacak dan macho ini jika berubah menjadi perempuan. Jom kita tengok berubahan yang berlaku, ada diantara perubahan yang mungkin membuatkan anda jatuh cinta kepada ‘wanita’ ini.

1.Ryan Gosling mungkin boleh tukar kepada Ryana Gosling?

2.Ini bukan artis Hollywood, tapi kalau Donald Trump jadi Presiden Wanita?

3. Jika adik  Leonardo DiCaprio berupa begini mungkin dia akan digilai ramai jejeka!

4. Ibu Ed Sheeren mungkin berwajah begini.

5. Robert Pattinson punya kakak mungkin cantik macam ni!

6. The Rock mungkin akan jadi perempuan sado!

7. Thorina ke tu?

8. Captain Jack Sparrow versi perempuan.

9. Fast and Furious versi wanita mungkin lagi awesome!

Sumber : BrightSide.me

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2021 BuzzKini. All Rights Reserved.