fbpx
Now Reading
Baru Dua Bulan Rujuk, Zarina Anjoulie Sahkan Sudah Bercerai Sekali Lagi

Baru Dua Bulan Rujuk, Zarina Anjoulie Sahkan Sudah Bercerai Sekali Lagi

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Selepas dua bulan merujuk untuk kembali bersama, pelakon Zarina Anjoulie hari ini mengejutkan orang ramai apabila dia mengesahkan yang dia sudahpun bercerai buat kali kedua bersama Yas atau Eilyaz Azhar.

Perkara itu dikongsikan Zarina yang lebih mesra dengan panggilan Anju di laman instagramnya sebentar tadi.

“Ramai tanya betul ke Anju dan Yas dah Bercerai, Ya betul kami dah cerai, terima kasih” tulis Anju ringkas di posting IGnya.

Namun pelako tersebut di lihat meluahkan sedikit rasa kecewanya dengan apa yang terjadi menerusi IG Storynya.

“Takpe la bro,semua duit aku kasi kau aku halalkan, tapi aku nak telefon aku balik dengan bag Gucci aku ye. Sebab kau kena faham aku bukan ‘sugar mummy’ kau,” katanya.

“Kalau dah setiap kali gaduh suami minta cerai, ha corai la den tak hadap la. Aku ada maruah. Nak cakap aku semak? Aku tak pernah sekali mengadu kau tak kasi aku apa, aku tak pernah mengadu kau tak boleh kasi aku rumah, kereta, bawa aku membeli belah macam suami lain sebab aku terima kau seadanya. Aku syukur semuanya sudah berakhir.

Yas turut dilihat berkongsi perkara sama di IG storynya, dengan memaklumkan bahawa dia sudah menceraikan Anju dengan talak satu.

Menerusi beberapa muat naik berbeza di IG stornynya, dia menjelaskan sudah cukup bersabar dan kini adalah masa untuk dia memberikan fokus kepada diri sendiri.

Dia dalam masa sama turut mendoakan agar Anju menjalani kehidupan dengan tenang selepas ini.

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.