fbpx
Now Reading
Konsert Padi Reborn Live In KL Bakal Diadakan Sempena Ulang Tahun Ke-25

Konsert Padi Reborn Live In KL Bakal Diadakan Sempena Ulang Tahun Ke-25

Padi Reborn 25 Years Live in KL merupakan salah satu usaha kumpulan itu untuk lebih mendekati peminatnya yang berada di Malaysia.

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Padi akan menganjurkan sebuah konsert di Kuala Lumpur, Malaysia – yang bertemakan ‘Padi Reborn’.

Pihak penganjur iaitu syarikat bernama Qew Communications Sdn Bhd amat berbesar hati membawa kumpulan yang cukup ‘legend’ itu ke Malaysia pada hujung tahun ini.

Semarakkan lagi semangat peminat setia Padi di Malaysia

Kemunculan semula ini pasti akan menyemarakkan lagi semangat peminat Padi yang sekian lama merindui persembahan kumpulan itu secara langsung selepas kali terakhir konsert mereka pada 2018 dahulu.

Kumpulan Padi ini cukup terkenal dengan lagu-lagu ‘evergreen’ di telinga pendengar Malaysia seperti Kasih Tak Sampai, Menanti Sebuah Jawapan dan Sahabat Selamanya yang pernah menjadi lagu tema Animasi Upin dan Ipin.

Foto: Facebook/Padi

Konsert di KL untuk lebih dekat dengan peminat di Malaysia

Untuk info, Padi Reborn 25 Years Live in KL ini adalah salah satu usaha kumpulan itu yang dibarisi dengan penyanyinya, Fadly, Piyu (gitar), Ari (gitar), Rindra (bass) dan Yoyo (dram) untuk lebih dekat dengan peminat di negara ini.

Selepas pelbagai persembahan untuk siri ‘Reborn’ yang bertepatan dengan ulang tahun ke-25 Padi, sudah pasti band tersebut akan memberi impak yang lebih bermakna untuk konsert mereka di Kuala Lumpur.

Padi Reborn 25 Years ‘Featuring’ Shiela Majid

Selain itu, konsert di Kuala Lumpur ini akan turut dimeriahkan lagi dengan persembahan istimewa daripada artis terkenal tanah air, Dato’ Shiela Majid.

Jadi buat para peminat Padi jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan konsert 25 tahun Padi Reborn pada 3 Disember ini di Zepp KL.

Para peminat boleh mendapatkan tiket konsert Padi Reborn Live In KL ini pada harga RM199 (CAT 1), RM169 (CAT 2), RM339 (CAT 3), RM269 (CAT 4) dan RM6,000 (VIP) di https://www.ticket2u.com.my

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.