fbpx
Now Reading
Najib, Rosmah dan Keluarga Bercuti Di Langkawi

Najib, Rosmah dan Keluarga Bercuti Di Langkawi

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak bersama isteri, Datin Seri Rosmah Mansor dan 12 ahli keluarganya tiba di pulau pelancongan ini untuk bercuti sempena Aidilfitri, malam tadi.

Ketua UMNO Bahagian Langkawi, Datuk Nawawi Ahmad berkata, Najib bersama ahli keluarganya sering bercuti di sini pada hari raya untuk berehat.

“Najib dan keluarga tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi pada jam 7.50 malam dan disambut pemimpin UMNO negeri.

“Bagaimanapun, tiada perjumpaan rasmi bersama pemimpin UMNO negeri diadakan. Sebaliknya, kedatangan kami hanya menyambut beliau yang mahu bercuti.

“Esok beliau (Najib) akan bermain golf dan bersantai sambil menyediakan barbeku bersama keluarganya,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Sementara itu, bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Kuah Nor Saidi Nanyan berkata, kedatangan mereka di lapangan terbang hanya sekadar ingin memberi sokongan moral kepada Najib sekeluarga.

“Tiada perjumpaan tertutup bersama pemimpin UMNO sebaliknya beliau datang ke sini bersama keluarga untuk bercuti,” katanya.

Sumber : BH Online

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.