fbpx
Now Reading
Aishah Azman Halang Hubungan Syafie Naswip dan Adik Angkatnya Punca Putus Tunang?

Aishah Azman Halang Hubungan Syafie Naswip dan Adik Angkatnya Punca Putus Tunang?

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Sehingga hari ini, masih hangat lagi dengan isu dakwaan pelakon Syafie Naswip memukul bekas tunangnya Aishah Azman kerana berang dituduh menjalin hubungan songsang. Pelbagai spekulasi yang timbul sehingga akaun Instagram Syafie ‘diserang’ netizen yang ingin mengetahui kesahihan disebalik kontroversi tersebut.

Terbaru, ada seorang netizen yang tampil mendedahkan cerita antara Syafie dan bekas tunangnya.

syafie naswip

Menurut apa yang diceritakan oleh netizen tersebut, Aishah dikatakan telah menghalang Syafie daripada berhubung dengan adik angkatnya.

Mungkin berlaku sedikit pertengkaran, pelakon lelaki itu hilang pertimbangan apabila Aishah didakwa menjaja cerita kepada orang ramai bahawa Syafie menjalinkan hubungan songsang.

Pendedahan daripada netizen yang seakan mengatahui cerita sebenar mengenai konflik tersebut.

pendedahan aishah azman
aishah azman
perangai sebenar aishah azman
syafie aishah putus tunang

Rata-rata netizen akui tindakan Syafie memukul Aishah itu salah, tetapi mungkin ada sebab mengapa dia bertindak di luar kawalan. Malah, Syafie menyerahkan diri kepada pihak polis kerana mengakui kesilapannya itu bukan kerana waran tangkap dikeluarkan.

Namun, apa yang berlaku pasti ada sebab tersendiri. Kita tunggu penjelasan sebenar yang mungkin Syafie beritahu kepada umum nanti.

Sumber Berita : Forum CARI Twitter

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.