fbpx
Now Reading
“Saya akan tunjuk di Youtube Chanel” – Rihana Oksana Bakal Dedah Wajah Anak

“Saya akan tunjuk di Youtube Chanel” – Rihana Oksana Bakal Dedah Wajah Anak

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Rumah tangga Rihana Oksana menjadi perhatian apabila peguam Sultan Kelantan mengesahkan pasangan itu bercerai talak tiga. Lebih kecoh apabila peguam Sultan mempersoalkan tiada bukti mengatakan Sultan Muhammad V adalah bapa kandung kepada bayi berkenaan.

Minggu lalu, Rihana memfailkan petisyen paterniti di Mahkamah Rusia semalam untuk menentukan siapakah ayah kepada anaknya iaitu Tengku Ismail Leon Petra.

BACA : https://www.buzzkini.com/trending/2019/10/14/tuntutan-nafkah-dan-hartanah-tidak-dilayan-rihana-oksana-fail-petisyen-tentukan-bapa-anaknya/

Umum mengetahui, Rihana enggan mendedahkan wajah anaknya kepada umum. Bagaimanapun, bekas ratu cantik Rusia itu berkata dia akan berkongsikan wajah Tengku Leon menerusi laman YouTube miliknya tidak lama lagi.

BACA : https://www.buzzkini.com/news/2019/10/09/rihana-oksana-jual-cincin-kahwin-rm1juta-untuk-bayar-bil-perubatan/

Perkara itu diberitahu oleh Rihana sendiri yang menjawab pertanyaan netizen di Instagram. Dalam pada itu, Rihana berkata dia kini sedang giat menyiapkan beberapa video untuk akaun YouTube tersebut.

Terdahulu, Rihana Oksana menegaskan Leon merupakan anak hasil perkahwinan mereka dan mendakwa wajah anaknya seiras Sultan Muhammad V.

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.