Now Reading
Dah Makan Setengah Pinggan, Gadis Ini Baru Tersedar Silap Datang Majlis Orang

Dah Makan Setengah Pinggan, Gadis Ini Baru Tersedar Silap Datang Majlis Orang

Dapatkan isu trending, tips, berita semasa dan berita hiburan terhangat dan terpantas menerusi telegram disini !

Follow kami di Telegram: bit.ly/2Ulj1iy

Umum pasti mengetahui yang majlis keramaian termasuk kenduri kahwin sudah kembali dibenarkan di dalam negara.

Ekoran itu ramai yang dilihat sudah mula mengadakan majlis resepsi, majlis nikah dan sebagainya selepas ianya tertangguh beberapa bulan susulan pelaksaaan PKP.

Bercerita mengenai majlis perkahwinan, pernah kah anda tersilap ‘masuk’ ke majlis kahwin orang lain dan hanya menyedari perkara tersebut selepas selesai menjamah makanan di sana?

Itu yang terjadi kepada seorang wanita ini yang tular tersalah kerana menyangkakan majlis yang dikunjungi adalah majlis resepsi kawannya.

Kisah tersebut yang dikongsikan di Tiktok nyata menarik perhatian orang ramai sehingga berjaya meraih lebih 800 ribu tontonan.

“Macam mana boleh pergi salah wedding eh?”

@mariaasren

Macm mama boleh pergi salah wedding eh😢

♬ original sound – Ciikreena

Menerusi video yang dikongsikan @Mariaasren. Dia dan rakannya difahamkan telah hadir ke sebuah majlis yang disangkakan majlis seorang rakannya.

Sekali tengok bukan kawan.

Namun dia hanya menyedari dia bersama rakan telah tersalah majlis selepas menghampiri pelamin untuk mengambil gambar.

“Benda paling kelakar harini aku pergi salah kenduri orang, ingatkan kenduri member. Sebab member nak sangat gambar, aku pun dengan yakin nak pergi dekat pelamin. Sekali tengok, bukan member!”


Lebih melucukan, rakannya ketika itu sudahpun menjamah setengah pinggah.


“Part paling kelakar member dah makan setengah pinggan tapi salah wedding. Minta maaf tuan rumah, saya salah pergi, saya hulur duit dan pergi ke wedding lain. Malunya Ya Allah,” katanya menerusi video itu lagi.

Video tersebut nyata menghiburkan orang ramai malah ada dikalangan mereka juga pernah menghadapi perkara sama.

© 2021 BuzzKini. All Rights Reserved.