fbpx
Now Reading
Berbelanja & Menang Baucar Hadiah Bernilai Sehingga RM100,000 Di ST Rosyam Mart

Berbelanja & Menang Baucar Hadiah Bernilai Sehingga RM100,000 Di ST Rosyam Mart

Peraduan Beli & Menang Baucar Hadiah RM100,000 St Rosyam Mart itu akan berlangsung selama tiga bulan bermula Oktober ini hingga Disember hadapan.

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Umum pasti mengetahui pengarah dan pelakon terkenal negara, Datuk Rosyam Nor telah pun membina empayar perniagaannya dengan mengusahakan rangkaian pasar raya yang dinamakan ST Rosyam Mart.

Setelah lima tahun beroperasi menerusi pembukaan tujuh cawangan di sekitar Lembah Klang, kini ST Rosyam Mart tampil menawarkan hadiah berupa baucar bernilai RM100,00 kepada pelanggan bertuah.

“Syaratnya mudah saja, pelanggan harus menjadi ahli dengan mendaftar menggunakan aplikasi ST Card.

“Kemudian, berbelanja di pasar raya ST Rosyam Mart dengan nilai minimum RM200 sebulan dan selepas itu, anda layak menyertai peraduan ini.

“Namun diingatkan, pembelian barang-barang subsidi kerajaan seperti beras, minyak masak dan seangkatan dengannya tidak diterima,” memetik kenyataan yang dikeluarkan.

Menurut kenyataan itu lagi, peraduan Peraduan Beli & Menang Baucar Hadiah RM100,000 tersebut akan berlangsung selama tiga bulan bermula Oktober ini hingga Disember hadapan.

Senarai nama pelanggan yang telah dipilih selaku pemenang bulanan akan diumumkan di sosial media rasmi ST Rosyam Mart dan ST Food Mart.

Mengulas lanjut, hadiah baucar yang ditawarkan dibahagikan kepada dua kategori iaitu untuk pemenang utama dan pemenang saguhati pada setiap bulan.

Justeru, pihak ST Rosyam Mart mengalu-alukan penyertaan orang ramai terutama daripada para pelanggan setia mereka, sekali gus merebut tawaran menangi baucar berkenaan.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.