fbpx
Now Reading
Ramai Puas Hati Lihat Wanita Permainkan Penjual ‘Ais Krim Turki’ Sewaktu Buat Pembayaran [Video]

Ramai Puas Hati Lihat Wanita Permainkan Penjual ‘Ais Krim Turki’ Sewaktu Buat Pembayaran [Video]

Menerusi video, kelihatan penjual ais krim Turki awalnya menggunakan trik untuk mempermainkan wanita berkenaan sebelum menyerahkan pencuci mulut yang diinginkannya.

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Jika berjalan di Bukit Bintang atau sekitar kawasan pusat membeli-belah Lot 10 pasti anda menyedari kewujudan sebuah premis yang menjual ‘ais krim Turki’ atau Dondurma berdekatan pintu masuk utamanya.

Sudah menjadi tradisi penjual ais krim di Turkiye di mana mereka kebiasaannya akan melakukan trick untuk menghiburkan pelanggan. Malah perkara sama turut dilakukan peniaga Dondurma di negara ini.

Meskipun ia sekadar hiburan namun tak dinafikan ada segelintir individu atau kanak-kanak yang geram apabila mereka dipermainkan. Bukan hanya itu, ada yang bertukar berang dan menangis kerana gagal mengambil ais krim yang dipesan.

Gelagat wanita kenakan penjual ais krim raih perhatian

Baru-baru ini, perkara sama turut berlaku kepada seorang wanita namun responnya terhadap perkara tersebut telah mencuit hati ramai pengguna TikTok.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @vebbyrazistory di TikTok, awalnya kelihatan seorang wanita sedang berdiri membeli ais krim Turki itu.

Dalam video kelihatan wanita berkenaan awalnya dipermainkan apabila penjual memberikannya biskut atau kon yang tidak mempunyai ais krim.

Kelihatan wajah geram ketika dipermainkan

Kelihatan wajah wanita yang juga ibu kepada dua anak itu geram apabila dikenakan sebegitu rupa.

Malah dia cuba menahan sabar sehinggalah ais krim itu benar-benar diberikan kepadanya.

Wanita mainkan penjual ais krim ketika nak bayar duit

Sebaik mendapat ais krim yang dipesan, kini tiba masanya pula untuk mengenakan si penjual. Dia kemudian menghulurkan sekeping wang kertas dipercayai bernilai RM20 sambil tersenyum.

Sebaik penjual ingin mengambilnya dia pula yang memainkan lelaki berkenaan dengan mengalih-alihkan tangan ke atas, bawah, kiri dan kanan sehingga menyukarkannya untuk mengambil duit tersebut.

Kelihatan wajah wanita berkenaan begitu gembira apabila dia dapat mengenakan penjual berkenaan. Malah dia juga turut membuat aksi seolah-olah ingin beredar dari kawasan tersebut.

Perkara itu secara tidak langsung telah membuatkan orang ramai yang berada di kawasan tersebut dan pengguna TikTok terhibur.

Ramai puas hati dapat lihat penjual dipermainkan semula

Melihat di ruangan komen, ramai pengguna TikTok yang berpuas hati dengan tindakannya.

Malah ada yang mengatakan tindakannya itu menghiburkan dan ‘dendam’ mereka selama ini terbalas.

“Jangan main-main dengan makhluk bernama wanita bang.”

“Puas hati aku, terima kasih kak”

“Buat lagi kak, buat lagi. Buat lama sikit. Puas hati.”

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.