Now Reading
“Where Have You Been For The Past Few Days? Club?” – Bella Astillah Luah Rasa Kesal di Instagram

“Where Have You Been For The Past Few Days? Club?” – Bella Astillah Luah Rasa Kesal di Instagram

Isteri kepada penyanyi Aliff Aziz, Bella Astillah berharap agar namanya tidak diperburukkan oleh mana-mana pihak.

Menerusi entri di Instagram (IG) stories, Bella menjelaskan dia tidak pernah menghalau suaminya daripada rumah.

“Hi, why I put on Igstory sebab kat tempat yang sepatutnya tak ada response dari sesiapa. Saya just nak bagitahu stop telling people yang I halau.

“Saya dibesarkan dengan baik oleh kedua orang tua saya, diaorang ajar saya adab. Tepuk dada tanya selera, orang berbudi kita berbahasa and eventually your family know everything yang I tak halau pun.

“Where have you been for the past few days? Club? You wanna say nak ludah every single of my family? Yang menatang macam minyak yang penuh? My family who sacrificed their fellings selama ini dan tutup je mata dengan apa saja perbuatan kamu.

“What kind of human are you? Im telling you stop or you want me to start juga? Kesabaran saya ada tahap. Please ingat. Salam,” tulisnya.

See Also

Namun Bella tidak menjelaskan status yang dimuat naikkan itu ditujukan kepada siapa.

Aliff dan Bella mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata Mohamad Ayden Adrean.

© 2020 BuzzKini. All Rights Reserved.