Now Reading
Viral Menangis Tak Dapat Tiket Final, Kapten Harimau Malaya Sendiri Turun!

Viral Menangis Tak Dapat Tiket Final, Kapten Harimau Malaya Sendiri Turun!

Kehangatan aksi Final pusingan pertama di antara Malaysia menentang Vietnam malam ini telah membawa kepada pelbagai isu, antara isu yang menjadi hangat adalah munculnya ulat tiket dan perkara ini sudah dijangkakan.

Cian adik ni. Penangan ulat tiket.Nampaknya ulat-ulat betina dan jantan sudah mula kepanasan dibakar netizen.

See Also

Posted by HarimauMalaya on Sunday, 9 December 2018

Melalui pemerhatian kami, ramai diantaran ulat tiket telah membuka harga tiket sehingga mencecah RM250 yang asalnya hanya dijual RM40 untuk tempat duduk terbuka, RM50 bagi grandstand dan RM5 untuk kanak-kanak.
Oleh itu, ia menyebabkan ramai peminat yang berasa kecewa kerana tidak berjaya mendapatkan tiket perlawanan ini, sehingga tersebar satu video menunjukkan seorang budak lelaki menangis teresak-esak kerana tidak sempat membeli tiket.
Video yang dikongsikan oleh halaman Facebook HarimauMalaya ini telah mendapat 108,000 tontonan, 2,300 likes, 1,058 comments dan 601 shares.
Walaubagaimanapun, skuad Harimau Malaya yang dibawa oleh ERA telah mencari adik Aqeef ini dan telah memberikan tiket perlawanan akhir malam ini. Ia diberikan secara terus oleh kapten Harimau Malaya @zaqone_08.
Sumber : OhMedia

© 2020 BuzzKini. All Rights Reserved.