fbpx
Now Reading
Sajat Mahu Bina Masjid dan Rumah Untuk Pekerja Atas 3 Ekar Tanah Miliknya

Sajat Mahu Bina Masjid dan Rumah Untuk Pekerja Atas 3 Ekar Tanah Miliknya

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

https://www.instagram.com/p/BykPjJjglDV/

Sebut sahaja nama Nur Sajat, pastinya ramai yang kenal dengan usahawan kosmetik ini. Biarpun dihimpit dengan pelbagai kontroversi, Sajat tidak pernah peduli dengan komen negatif dan terus berusaha untuk berjaya dalam bidang perniagaan.

Berkat usaha perniagaan produk bengkung selama tiga tahun, Sajat menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa syukur dia kini sudah berjaya memiliki tanah sendiri seluas tiga ekar. Difahamkan, kedudukan tanah itu terletak berhampiran dengan Kolej Universiti Islam Melaka.

Sajat turut meyatakan hasratnya untuk membina masjid dan beberapa perumahan di situ. Bukan itu sahaja, dia juga ingin memberikan  rumah sebagai hadiah ganjaran kepada pekerjanya.

Niat murni Sajat itu mendapat sokongan  dan pujian daripada netizen yang mendoakan agar segala urusan dipermudahkan dan berjalan dengan lancar.

Apa yang dilakukan Sajat tidak dinafikan satu perkara yang baik, namun ada yang berharap agar satu hari nanti pintu hatinya akan terbuka untuk berubah kembali ke fitrah asalnya.

Sumber : Beautifulnara.com

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.