Now Reading
“Dia Buat Hal Lagi Dengan Heroin Yang Bekerja Dengan Dia” – Bella Astillah

“Dia Buat Hal Lagi Dengan Heroin Yang Bekerja Dengan Dia” – Bella Astillah

[video src="https://www.instagram.com/p/BuXwZJEBx97/"][video src="https://www.instagram.com/p/BuX2tDUBXK6/"]

Tidak disangkakan, isu seperti sebelum ini yang dihimpit oleh Alif Aziz berulang kembali apabila ia didedahkan oleh isterinya sendiri, Bella Astillah menerusi Instagram.

Meskipun, ramai netizen merasa hancur melihat status Bella yang bersedih apabila suaminya itu dikatakan sudah diberi peluang namun masih buat lagi dengan seorang heroin yang berkerja dengan suaminya itu menerusi sebuah cerita.

Bella yang memuat naik perbualan seorang individu yang memberitahunya mengenai perbuatan suaminya itu membuatkan dia turut berterima kasih.

“Assalammualaikum, and it happened again.. Sejak kes yang dulu, saya berikan peluang pada dia sebab setiap manusia buat kesilapan dan sebab saya pandang anak saya. But what I’ve been through korang takkan boleh imagine. Selepas Aliff habis shoot telemovie baru2 ni dia buat hal lagi dengan heroin yang bekerja dengan dia dalam tele tu.

“2 hari sebelum habis shoot, dia dah start berkelakuan lain di mana dia dah tukar password phone dan bila saya paksa buka phone, dia buka tapi dia pandai dia dah delete whatsapp dia dengan heroin tu..

‘Saya cakap dengan dia I’m not a kid kalau tak ada apaapa kenapa perlu delete? so saya nakkan kepastian saya call heroin tersebut jawapan dia kepada saya “Ya Allah bella takde apapa pun, kenapa Aliff buat hal lagi ke? Boleh tak bagi Via jumpa dia Via nak cakap dengan dia “Back To Allah’ rupanya orang yang nasihat dan comfort saya ni orang yang sama2 pergi club dengan Aliff, menari2 peluk dan mabuk sama2.

“Saya bila solat saya minta Allah beri petunjuk tentang rumahtangga saya, tak sangka doa saya dijawab dengan begitu cepat. Sangat cepat. Saya terkejut . Terima kasih kepada Insan yang dm saya kalau tak, saya ni takkan tahu apapa hanya dengan Ayden je kat rumah.

“Ingat hiburan dunia ni hanya sementara. Kepada Aliff, kalau awak rasa bahagia dengan kehidupan macam tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama2 yang boleh jaga makan minum pakai awak, teruskan,” ujarnya panjang di Instagram.

See Also

Bella kemudian memuat naik satu lagi posting balas kepada pelakon wanita tersebut =.

Apapun, semoga dapat diselesaikan dengan cara baik.

Sumber: Bella Astillah

© 2020 BuzzKini. All Rights Reserved.