Now Reading
Jawapan Elfira Membuatkan Ramai Orang Terkebil

Jawapan Elfira Membuatkan Ramai Orang Terkebil

Twitterjaya harini ini gamit dengan kisah Elfira Loy hanya kerana jawapan  yang di muat naiknya di IG Stories

Cerita in bermula apabila seorang pengguna twitter MJ, berkongsi satu Screenshot yang di ambil dari ruangan Instagram Stories Elfira ketika menjawab satu soalan dari pengikutnya

“Hi El, nak tanya sepanjang you pregant ada mabuk-mabuk tak? Dan macam mana you atasi masalah ni? Tanya seorang pengikut beliau di ruangan tanya soalan.

El dengan jawapannya mengatakan dia tidak pernah mabuk walaupun ketika tidak hamil.

“Sebelum pregnant pun El tak mabuk. Lagipun alcohol tak elok untuk baby”

Jawapan ini telah mengundang banyak komen dari warga twitterjaya dan kebanyakannya  terhibur dengan perkara tersebut.

“El tu slow tak paham soalan. Org pregnant kan selalu mabuk2 pening. Dia ingat org ckp mabuk todi hahahahahahahahahha” kata seorang netizen

“Please excuse her pregnancy brain. Trust me, it’s a thing! ” sahur seorang lagi netizen

See Also

“Dia gurau je tu, korang ni terus nak buat conclusion. Apemende la” kata seorang netizen yang dilihat mempertahankan Elfira.

Apa-apa pun selamat menempuh fasa kehamilan untuk Elfira!

Sumber : Gempak

© 2020 BuzzKini. All Rights Reserved.