fbpx
Now Reading
“Dari Kecil Sampai Besar Sama Je” – Sekumpulan Lelaki Leka Lihat Backhoe Korek Tanah Raih Perhatian [Video]

“Dari Kecil Sampai Besar Sama Je” – Sekumpulan Lelaki Leka Lihat Backhoe Korek Tanah Raih Perhatian [Video]

Berdasarkan video tersebut, kelihatan lelaki-lelaki terbabit seakan tidak lagi menghiraukan keadaan di sekeliling kerana terlalu asyik melihat proses pengorekkan tanah itu.

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Setiap kaum lelaki pasti memiliki minat tersendiri seperti meminati gadget, permotoran, permainan alat kawalan jauh dan banyak lagi.

Namun, ia bukanlah sesuatu perkara yang pelik atau aneh jika ada yang berkongsi minat yang sama sehingga sanggup menubuhkan sesuatu kelab.

Selain meminati sesuatu, terdapat juga satu sifat aneh yang dimiliki hampir kesemua lelaki yang sehingga kini menjadi persoalan kebanyakan wanita.

Tular video sekumpulan lelaki termenung tengok jengkaut korek tanah

Baru-baru ini, tular di media sosial video sekumpulan lelaki yang termenung melihat sebuah backhoe (pengorekkaut) sedang melakukan proses mengorek tanah dipercayai berdekatan sebuah kedai makan.

Menerusi hantaran video yang dimuat naik di akaun TikTok @merqueen_at, kelihatan sekumpulan lelaki daripada pelbagai lapisan usia itu begitu ralit dan leka melihat backhoe berkenaan sedang bekerja.

Leka lihat backhoe seolah tak hirau keadaan di sekeliling

Malah mereka juga kelihatan seolah-olah tidak lagi menghiraukan keadaan di sekeliling kerana terlalu asyik melihat proses penggorekkan tanah itu.

“Lelaki dari kecil sampai besar sama sahaja,” ringkas tulis pemilik video yang terhibur melihat perkara itu.

Video yang hanya berdurasi 13 saat itu ternyata mendapat perhatian ramai dengan jumlah tontonan melebihi 500 ribu setakat artikel ini ditulis.

Video sebegitu bukanlah kali pertama, bahkan sebelum ini juga pernah tular video beberapa orang lelaki termasuk kanak-kanak sedang ralit melihat backhoe menggorek tanah.

@anasiylia

Muda, tua, budak kecik semua ralit tgok😂 Dasar lelaki😂😂😂

♬ original sound – Fine Foodies – AnasIylia

Netizen terhibur, siap ada kaum wanita yang persoal

Sementara itu, memindai ke ruangan komen, rata-rata pengguna media sosial terhibur melihat telatah sekumpulan lelaki terbabit yang begitu leka melihat backhoe sedang mengorek tanah.

Tidak hanya itu, segelintir netizen wanita juga turut mempersoalkan tentang tindakan lelaki yang suka melihat jengkaut membuat kerja.

Kebanyakan komen daripada kaum lelaki mendakwa bahawa perbuatan terbabit memiliki kepuasan tersendiri yang sukar digambarkan.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.