fbpx
Now Reading
Rihana Oksana Tunggu Permohonan Maaf Sultan Kelantan, Cabar Buat Ujian DNA

Rihana Oksana Tunggu Permohonan Maaf Sultan Kelantan, Cabar Buat Ujian DNA

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

Rihana Oksana Gorbatenko mencabar Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V melakukan ujian DNA terhadap bayi berkenaan kerana terkilan dengan dakwaan baginda yang menafikan statusnya sebagai bapa kepada anak mereka.

Menurut rakan Rihanna, Liliya Nastaeve menegaskan perkahwinan Rihanna dan Sultan Muhammad V masih sah dan menolak dakwaan yang dibuat peguam baginda mengenai penceraian mereka selepas 13 bulan berkahwin.

BACA : https://www.buzzkini.com/trending/2019/07/18/sahabat-sahkan-rihana-oksana-sudah-bercerai/

Malah kata Liliya, Rihana yang kini tinggal bersama anaknya di Moscow menuntut permohonan maaf secara terbuka dari Sultan Muhammad V mengenai penafian baginda sebagai bapa kepada anaknya.

“Semua kenalan rapat Rihana termasuk ibu bapanya, sedang menunggu permohonan maaf dari baginda. Kalau timbul keraguan, baginda boleh buat ujian DNA. Sekiranya Oksana mendedahan wajah anaknya kepada umum, tiada siapa akan meragui kerana mereka tampak seiras,” jelasnya.

Sementara itu, peguam mewakili Rihana, Evgeny Tarlor yang juga bekas Senator Rusia berkata dakwaan bekas YDPA itu adalah bohong. Malah beliau mencabar peguam itu membuktikan beliau benar-benar mewakili Sultan Muhammad V.

Terdahulu peguam Koh Tien Hua mempersoalkan bukti mengatakan Sultan Muhammad V adalah bapa kandung kepada bayi berkenaan selepas beliau mengesahkan Sultan Muhammad V sah bercerai talak tiga.

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.