fbpx

Terpaksa Tutup Butik Starvilion, Wak Doyok Buat Jualan Lelong Serendah RM1

Dapatkan isu trending dan berita terhangat menerusi telegram kami! Follow Kami

https://www.instagram.com/p/CBxsKwTAJWU/https://www.instagram.com/p/CBzYixyAuRx/

Usahawan juga personaliti fesyen, Wak Doyok difahamkan terpaksa menutup butik Starvilion miliknya di Jalan Plumbum Shah Alam .

Menerusi Instagram, Wak Doyok atau nama betulnya Mohd Azwan Md Nor turut meluahkan rasa sedihnya kerana terpaksa membuat demikian memandangkan 70 dari pekerjanya yang telah menabur bakti bersamanya selama 3 tahun besar kemungkinannya terpaksa ditamatkan perkhidmatan dan perlu mencari pekerja baru.

Jualan Lelong serendah RM1 dari 25 Jun – 5 Julai

Justeru sebelum penutupannya Wak Doyok akan mengadakan jualan lelong untuk semua koleksi Starvilion dengan serendah RM1 bermula pada hari ini 24 Jun 5 Julai ini.

“24hb Jun – 5hb Julai ni, Starvilion akan clearkan semua stok yang ada, lelong serendah RM1!

“Kepada Frontliners, jangan lupa datang bawa ID masing masing, ada special rate untuk anda semua dapatkan Baju Melayu secara percuma,” tulisnya.

Giveaway 5,000 pasang baju melayu percuma

“Wak pun akan sedekahkan 5,000 pasang Baju Melayu Wak Doyok secara PERCUMA di butik Starvilion dan di website www.starvilion.com ” tulis Wak di laman IG nya

Beri 5000 baju melayu percuma

Dalam pada itu dia juga memberikan secara percuma 5,000 pasang baju Melayu Wak Doyok secara percuma di butik tersebut atau menerusi website mereka di http://www.starvilion.com

Jadi buat anda yang ingin kesana boleh la ikut alamat dan map yang terdapat dibawah ini :

Jangan lupa 24 Jun – 5 Julai!

© 2022 BuzzKini. All Rights Reserved.